Kuntatapaamiset syventävät yhteistyötä  

Kuvituskuva: graafinen elementti, jossa vaaleanvihreällä taustalla lukee moneen kertaan tummemman vihreillä tolppakirjaimilla kirjoitettu sana Itärata

Itärata tapaa lokakuun aikana yhtiön omistajakuntia ja radan vaikutusalueen kuntia tiiviiseen tahtiin. Kuntatapaamiset syventävät yhteistyötä ja varmistavat sujuvan tiedonvaihdon pääsuuntaselvityksen etenemisestä sekä linjausvaihtoehdoista.  

Tapaamme Porvoon, Keravan, Sipoon, Loviisan, Lapinjärven ja Kouvolan asiantuntijoita ja kerromme muun muassa kuntien mahdollisuuksista vaikuttaa suunnitteluun. 

Lokakuussa löydät meidät myös Pieksämäeltä 2.10. asema-alueen avajaisjuhlasta ja Itä-Suomen liikennejärjestelmäpäiviltä Mikkelistä 31.10.-1.11.  

Suunnitteilla on myös asukkaiden kuulemistilaisuus Porvooseen sekä vierailuja maakuntaliittojen ja itäisen Suomen yrittäjäverkostojen tapahtumiin. Niistä lisää myöhemmin, kun ajankohdat ja paikat täsmentyvät.  

Tulemme mielellämme kertomaan ja keskustelemaan Itäradan vaikutuksista koko Suomen elinvoimaan, turvallisuuteen ja kestävään kasvuun – ota yhteyttä ja kutsu meidät kylään!