Siirry pääsisältöön

Haemme talous- ja hallintojohtajaa

| Rekry

Haemme palvelukseemme talous- ja hallintojohtajaa vastaamaan Itärata Oy:n talous- ja yleishallinnosta sekä hankinnoista.

Talous- ja hallintojohtajana vastaat suunnitteluhankeyhtiön talous- ja yleishallinnosta sekä hankinnoista. Toivomme vahvan talous- ja hankintaosaamisesi lisäksi sinun olevan motivoitunut henkilöstö-, asiakirja- ja tietohallintotehtävistä. Riskienhallinta ja vastuullisuus ovat sinulle merkityksellisiä, ja haluat edistää niitä työssäsi.

Odotamme sinulta monipuolisen taloushallinnon osaamisen ja vankan työkokemuksen lisäksi organisaation hallinnollisten tehtävien laaja-alaista hallintaa. Olet kiinnostunut oppimaan lisää julkisista hankinnoista sekä väylähankkeiden rahoitusmahdollisuuksista.

Omaat vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Toimit proaktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olet kehittämisorientoitunut ja tartut aktiivisesti uusiin asioihin. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle innostavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset osaksi yhteiskunnallisesti merkittävän kehittämishankkeen suunnittelua. Olet mahdollistamassa tulevaisuuden asiakaslähtöistä, vaikuttavaa ja vastuullista liikennejärjestelmää. Yhtiön toimipaikka on Helsingin keskustassa Erottajalla ja etätyökäytäntömme mahdollistaa joustavan työskentelyn myös muualta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään 2.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jaa

Lue myös

Uutiset

Östbanans fastighetsekonomiska rapport publicerad

Lue lisää
Uutiset

Itäradan kiinteistötaloudellinen selvitys julkaistu

Lue lisää
Uutiset

Itäradalla on moninaiset vaikutukset maakuntiin, toteavat radan varren maakuntajohtajat

Lue lisää